Over Ons

WD Infra BV is een vakkundig en ambitieus bedrijf, gericht op de infrastructuur. Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij inmiddels een bekend begrip in de omgeving. Door ons grote verantwoordelijkheidsgevoel en een instelling die kwaliteit boven kwantiteit stelt, hebben wij vele projecten reeds succesvol afgerond. Persoonlijke aandacht voor uw project is van groot belang.

Onze hoofdactiviteiten zijn: het aanleggen van bestratingen en rioleringen, reconstructie van bestaande structuren en werkzaamheden die samenhangen met grondwerk. U kunt bij ons terecht voor zowel grote als kleinere infrastructurele projecten. Hiernaast bieden wij ook de mogelijkheid om apparatuur en machinerij te verhuren. Naast het leveren van machinerij kunnen wij ook stratenmakerkoppels verhuren, inclusief alle benodigdheden voor de te verrichten werkzaamheden.

Inmiddels werken er ruim dertig vakkundige stratenmakers en grondwerkers bij WD Infra BV.  Het bedrijf is VCA-2 gecertificeerd, wat inhoudt dat wij alles doen om de bedrijfsrisico’s zo laag mogelijk te houden. Naast veiligheid staan wij voor kwaliteit en vakmanschap.

Nog belangrijker is dat elke werknemer gemotiveerd is om een project zo goed mogelijk af te sluiten. Wij staan altijd voor u klaar!

Projecten

Daarom kiest u voor WD infra:

Persoonlijke aandacht

Korte lijnen

Flexibel

Wij denken graag met u mee!

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP